Business partners

Fabory
www.faboryrally_db.nl

FABORY - Master in Fasteners

FABORY Nederland maakt deel uit van de FABORY Group, een toonaangevende internationale groep van technische handelsondernemingen, met ruim 80 vestigingen in 14 landen en een team van 1600 specialisten. In de Benelux is de FABORY Group marktleider in haar segment.

Wij dragen zorg voor drie verschillende aspecten van een bevestiging: het product, de bevestigingstechnologie en de efficiency van bedrijfsprocessen, waarbij het merk FABORY garant staat voor kwaliteit.  

Vanzelfsprekend wilt u kwaliteit. Op alle fronten en op ieder moment van de dag. FABORY levert die kwaliteit. Met meer dan 50.000 hoogwaardige bevestigingsartikelen, een servicegraad van 98%, deskundig technisch advies, uitstekende service, kosten-besparende service concepten en vooral enthousiaste, gedegen medewerkers.

FABORY is voortdurend in beweging. Wereldwijd op zoek naar de beste oplossingen. Daarmee weten onze klanten kostenbesparing te realiseren.

En dat kunnen zij bevestigen.


Sabo Boxtel
www.saboboxtel.nl

Sabo Boxtel

De belangrijkste activiteiten van Sabo Boxtel zijn metaalbewerking en inductie harden. In deze beide specialismen heeft ons bedrijf een jarenlange ervaring opgebouwd, wat tot uiting komt in de geleverde resultaten.

Na de oprichting in 1947 werd gestart met de productie van voornamelijk assen voor landbouwwerktuigen. Inmiddels is daarin veel veranderd. Ons bedrijf is uitgegroeid tot enerzijds een allround machinefabriek, waar draaien, frezen, kotteren, boren en rondslijpen dagelijkse werkzaamheden vormen. Anderzijds bestaat de inductieharderij intussen al decennia lang en wordt dit specialisme met grote deskundigheid uitgevoerd.

Het team van negen medewerkers werkt met eigentijdse, geavanceerde apparatuur, waarin voortdurend wordt geïnvesteerd. Bovendien is veiligheid, in alle facetten van het bedrijf, continu een belangrijk aandachtsgebied. Onze medewerkers houden zich bezig met de totstandkoming van producten ten behoeve van:

-aandrijftechniek 
-hydrauliek 
-scheepvaart 
-papierindustrie 
-landbouwindustrie 
-recycling.

Denk hierbij aan pennen en bussen als onderdelen voor graaf- en sloopmachines, tandwielen, kettingwielen en aandrijfassen. Natuurlijk zijn ook opdrachtgevers uit andere sectoren van harte welkom, want bij sabo boxtel verleggen we graag onze grenzen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Faes Group BV
www.faesgroup.com

Faes Group

De Faes Group BV is actief in de markt op het gebied van verpakkingen en verpakkings-advies. Het bedrijf is in 1987 als eenmanszaak opgericht door de huidige directeur Johan Faes onder de naam Faes Flightcases. De organisatie is in de loop der jaren flink veranderd. Komend van een puur product- en productiegerichte organisatie hebben wij ons ontwikkeld tot de meeste complete partner op het gebied van industrieel toegepaste verpakkingen. Van advies tot productie en van ontwikkeling tot logistiek fulfillment; de Faes Group is de specialist bij uitstek in de Benelux. Dit heeft geleid tot een gerenommeerde klantenkring met namen als KLM, Philips, ASML, Assembleon en het ministerie van Defensie.

De Faes Group BV bestaat uit drie gespecialiseerde business units. Faes Cases voor een snelle en efficiënte productie van duurzame verpakkingen. Faes Packaging Concepts voor verpakkingsadvies, ontwikkeling en/of implementatie. En Faes Export voor de distributie van onze producten in West-Europa via een uitgebreid dealernetwerk. De drie business units hebben allen hun eigen specialisaties en kenmerken, maar samen kunnen zij alle verpakkingsproblemen de baas. Niet voor niets is onze corporate slogan dan ook: “your business, our concern”

Faes Cases

www.faescases.com

Faes Cases

Faes Cases is een onderdeel van de Faes Group BV. De business unit Faes Cases houdt zich bezig met de productie van verpakkingen en de verkoop van maatwerkoplossingen en is zo ingericht dat er flexibel en snel geanticipeerd kan worden op uw behoeften. Onze verkoopafdeling is het aanspreekpunt voor uw vragen en wensen en zorgt voor een goede interne coördinatie. De ontwerpers zorgen ervoor dat het exterieur en interieur van uw koffer of kist aansluit bij uw toepassing. De afdeling productie zorgt voor een snelle en efficiënte realisatie. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop. Binnen deze business unit is onze slogan dan ook niet voor niets: “your business, our case”.

 

FPC

www.fpc-beyondpackaging.com

FPC Beyond Packaging

FPC is een groep gedreven verpakkingsconsultants en specialisten met een visie. Bij FPC kunt u terecht voor een compleet supply chain verpakkingsadvies maar ook voor (deel)oplossingen op het gebied van uitbesteding, dienstverlening, design en software. Ons team beschikt over ruime ervaring en een “helicopterview”. Dit is belangrijk omdat verpakking vaak iets is dat decentraal (over allerlei afdelingen) is belegd binnen een organisatie, en een centraal aanspreekpunt daarom ontbreekt.

Uiteindelijk gaat het FPC erom ervoor te zorgen dat uw product in perfecte staat op de bestemming aankomt. Daarvoor is niet alleen een functionele verpakking noodzakelijk, maar ook een goede keten. FPC pakt dit aan door te kijken naar het complete verpakkings- en logistiek proces middels een integrale aanpak.

 

www.skb-europe.com

SKB Europe

SKB Europe verzorgt, als handelspartner van het Amerikaanse SKB Corporation, via een eigen Europees dealernetwerk de distributie van hoogwaardige aluminium kisten (Defender) en waterdichte kunststof koffers, kisten en racks (SKB). Beide productlijnen garanderen topkwaliteit. De producten van SKB staan voor: veelzijdig, onverwoestbaar en gegarandeerd.www.wiwi.nl

WIWI Websolutions

Bij Wiwi kunt u terecht voor websiteswebwinkelsinternetoplossingen en alles wat daarbij komt kijken. Zij beschikken over voldoende ervaring en ingrediënten om ook uw internetoplossing succesvol te maken. Vol enthousiasme bijten zij zich vast in uitdagende klussen. Samen met u.

Wiwi onderscheidt zich door zijn krachtige maatwerkoplossingen en uniek ontwikkeld beheersysteem. Hun personeel hebben alle kwaliteiten in huis en staan graag voor u klaar! Ervaar Wiwi’s allesomvattende aanpak: al uw internetwensen onder één dak.

 

BO motor-oil
www.bomotoroil.nl

BO Motor Oil, een merk van goede huize

Sinds de oprichting in 1985 is BO Motor Oil uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke producenten en specialisten van smeermiddelen in Nederland en delen van Europa. Honderden verschillende BO Motor Oil producten worden over de gehele wereld geëxporteerd en verkocht via eigen vestigingen en agenten. Een grote onderneming dus? Jawel, groot genoeg om onafhankelijk te zijn en de daarvoor noodzakelijke "know-how" onder eigen regie te verwerven en verder te ontwikkelen. Anderzijds nog "klein" genoeg om snel en flexibel aan de wensen van haar afnemers te voldoen.

Research, kwaliteitscontrole en klantenservice

In de BO Motor Oil laboratoria zijn ervaren specialisten met behulp van de modernste apparatuur, voortdurend voor onze afnemers beschikbaar. Verder is de constante research op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen, alsook de permanente productiecontrole uw garantie voor kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de toepassing van het product is van groot belang, vandaar dat onze smeertechnische dienst u met adviezen ter zijde staat, onder meer door het opstellen van smeerschema's, aanbevelingslijsten, productanalyses, productinformatie, etc.

 

www.remierepair.nl

Remie Repair

Remie Repair is een jong en dynamische garagebedrijf in Diessen dat garant staat voor een goede service.

 

www.drenth-gearboxes.nl

Drent Gearboxes

De autosport stelt de hoogste eisen aan duurzaamheid en kwaliteit. De belangen zijn immers groot en het verschil tussen winst en verlies wordt bepaald door optimale betrouwbaarheid. Als internationaal gewaardeerde partner voor tal van constructeurs en teams begrijpt Drenth Motorsport Gearboxes het belang van een excellent product. Zowel voor standaard als custom made producten is Drenth Motorsport Gearboxes dan ook uw beste keuze!

Met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige versnellingsbakken, tandwielensets en specials is ons bedrijf specialist in de autosport en automotive branche. Het resultaat van deze expertise en het innovatief vermogen is een uitgebreide range van hoogwaardige producten. Ik nodig u ook graag uit hier kennis mee te maken!


Proflex
www.proflex-shockabsorbers.com

Proflex Shockabsorbers

For many years Proflex is established in Stolwijk in the Netherlands. During these years Proflex has become the specialist for developping, engineering and manufacturing of shockabsorbers.

Proflex develops, manufactures and sells worldwide high quality performance shockabsorbers for rally- autocross- and racecars and for circuit racing motorcycles. Our products are used by different World Rally Teams from Skoda and Hyundai and in several national rally teams such as Mitsubishi.

But also we’re represented at circuitracing. Under those extreme circumstances our products feel at home and that’s what they are made for.

 

DrukTotaal
www.druktotaal.nl

Druktotaal

Druktotaal staat bekend als een hoogwaardige textieldrukkerij en groothandel van promotionele producten. Wij kunnen onze klanten leveren vanuit onze voorraad en hebben ook de mogelijkheid indien nodig een kledingstuk naar uw specificaties te produceren.

Printed-T-Shirts.eu probeert zo goed en duidelijk mogelijk een overzicht van het assortiment te publiceren. Wij zijn ons er zeer bewust van dat de collectie zeer groot is. Indien u moeite heeft om een keuze te maken laat het ons weten, zodat een van onze medewerkers u kan bijstaan.

Textiel bedrukken.
Het spreek voor zich dat wij, als textieldrukkerij, uw T-shirts, sweatshirts, sportshirts of werkkleding kunnen voorzien van een bedrukking of borduring.

 

Theo Lauwers
www.autoschadelauwersbv.nl

Autoschade Theo Lauwers

Of het nu gaat om particulier, lease of fleetowner, wij beperken de schade,door complete afwikkeling van de financiele- en administratieve zaken rechtstreeks met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Daarnaast gebruiken wij de modernste reparatiemethoden, zodat u verzekerdbent van vakkundig autoherstel. Tevens bent u bij ons op het juiste adres voor reparaties met gebruikte delen.

Industrieweg 6, 5531 AD,   BLADEL

Telefoon: 0497-384255

 

Windak
www.windak.nl

Windak

Een dakkapel van Windak biedt vele mogelijkheden…., de extra ruimte als slaapkamer, studeerkamer of hobbykamer geeft uw huis een extra dimensie en meerwaarde. De prefab dakkapellen zijn daarnaast onderhoudsvrij en worden in 1 dag geplaatst.

Alle dakkapellen worden op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Windak levert alle soorten kunststof dakkapellen in alle ralkleuren, vormen en maatvoeringen. In combinatie met een kwalitatief kunststof kozijn creëert u ruimte met kwaliteit.

De sterke punten van Windak op een rij:

- Verschillende types en mogelijkheden
- Montage in één dag
- Onderhoudsvriendelijk
- Uitstekend geïsoleerd
- Veel opties
- In alle maten en ral-kleuren
- 10 jaar fabrieksgarantie
- Een betrouwbaar adres met kennis van zaken

Windak dakkapellen worden geproduceerd door Vd Borne Kunststoffen BV en is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 16 te Bladel. Op jaarbasis worden zo'n 600 op maat gemaakte dakkapellen geleverd en gemonteerd bij klanten die kiezen voor gemak, kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid.

 

Promotivation Business Events BV

www.promotivation.nl

Promotivation Business Events

Promotivation Business Events BV is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsevenementen in de breedste zin van het woord. Onder de slogan "we turn your business upside down" geeft PBE heeft het bedrijfsleven een totaal andere kijk op personeelsmotivatie en relatiebeheer. PBE laat bedrijven zien dat door rendements verbetering bij het bestaande personeel vaak niet eens naar nieuw personeel gezocht hoeft te worden, maar dat door de juiste motivatie aan te brengen het werk ook met de huidige bezetting gedaan kan worden. Ditzelfde geld voor de werving van nieuwe klanten. PBE ziet nog te vaak dat bedrijven vastgeroest zitten in het aloude patroon van beurzen en advertenties omdat de concurrentie en de buurman dat ook doen.

 

 

Gallery
Bekijk meer
Video
Bekijk meer
Verslag
14 December, 2015
Johan Faes: "Het was een prachtig seizoen!"

We hebben voor heel veel Belgische wedstrijden gekozen. In die wedstrijden kunnen we het verschil nog maken ...

Lees meer