Johan Faes: "Het was een prachtig seizoen!"

14 December, 2015

We hebben voor heel veel Belgische wedstrijden gekozen. In die wedstrijden kunnen we het verschil nog maken met onze relatief oude EVO 9. Tsjonge, wat was de Sezoensrally weer geweldig en wat een entourage in de Condroz. We verbaasden vriend en vijand door constant vooraan mee te strijden en zelfs nationale legendes als Patrick Snijers voor te blijven.

Ook in Nederland goede herinneringen
We hebben een prachtige familiedag gehad in Hardenberg tijdens de Vechtdal rallysprint. Mijn jongste dochter Femke en de beide schoonzoons hebben fysiek mee mogen maken wat rally rijden inhoudt en die herinnering blijft ze nog altijd bij. De GTC was vechten. Heel veel mechanische problemen die uiteindelijk ook niet bij hebben gedragen aan het zelfvertrouwen. Toch ook in deze rally veel plezier gehad en op een aantal plaatsen wederom een visitekaartje afgegeven.

Als je er nooit af gaat, dan ga je niet hard genoeg
Voor supermooie uitslagen moeten we nog leren om niet lek te rijden in België. Dat euvel heeft een paar mooie resultaten in de weg gestaan, maar iedereen weet ondertussen wel dat het tempo er wel in zit bij onze equipe. We hebben voor onze doen ook redelijk veel schade gereden, maar dat geeft aan dat we hard gaan.Je kent de uitspraak: als je er nooit af gaat dan ga je niet hard genoeg. Wij raakten in de Haspengouw een boompje en in de GTC een zandzak. Het ging dus hard.

Het is op dit moment nog volledig onbekend wat we volgend jaar gaan doen.

Gallery
Bekijk meer
Video
Bekijk meer
Verslag
14 December, 2015
Johan Faes: "Het was een prachtig seizoen!"

We hebben voor heel veel Belgische wedstrijden gekozen. In die wedstrijden kunnen we het verschil nog maken ...

Lees meer