Incentives

Gewoon een dagje uit of wilt u met zo'n gezellige doe-dag ook echt iets bereiken? Bijvoorbeeld een stuk teambuilding, een betere motivatie van uw personeel of misschien wel het versterken van de relatie met uw klanten.

Het FABORY Rallyteam kent een uiterst nauwe samenwerking met Promotivation Business Events.

 

 

Via dit bedrijfs evenementen bureau liggen welhaast alle denkbare mogelijkheden aan uw voeten. Uiteraard zijn gemotoriseerde evenementen onze specialiteit, maar ook andersoortige events schuwen wij niet. Hieronder een paar afbeeldingen om u een idee te geven van onze mogelijkheden. Wij kunnen al deze events geheel vrijblijvend voor u organiseren, maar ze kunnen desgwenst ook in een "sponsorpakket" worden verwerkt.

 

Sliptrainingen voor beginners en gevorderden.
Uitvoerbaar op meerdere locaties door geheel Nederland en Belgie. Niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam.

Racen op diverse circuits
Samen met het FABORY Rallyteam kunt kennismaken met de fenomenale G-krachten die ook toprijders in de Formule 1 ondergaan. op diverse circuits kunnen wij incentives voor u organiseren met open racewagens of snelle cup auto's. Aan deze incentives kan ook altijd een behendigheidsonderdeel worden toegevoegd. Een 180 graden slip net als James Bond, of driften net als de Dukes of Hazard. U vraagt wij draaien. De circuits waarmee wij samenwerken zijn o.a. Circuitpark Zandvoort, TT-circuit in Assen, Zolder en Spa Francorchamp.

4x4 rijden of op safari
De ultieme vorm van voertuigbeheersing. Vaak ligt de snelheid niet hoog, maar dat maakt deze vorm van autorijden zeker niet minder interresant. Stijle hellingen en fantastische afdalingen. Genieten van de prachtige techniek die deze voertuigen aan boord hebben.

Zelf rallyrijden? 
Het kan, ook zonder rallylicentie. Op diverse locaties in binnen en buitenland kunnen wij u het ultieme genot van het rallyrijden laten meemaken. U bepaalt zelf hoever u hierin wil gaan. We kunnen u meenemen naar de Beekse Bergen om het onder- en overstuur gedrag van een auto de baas te worden. Maar we kunnen ook afreizen naar Bitburg om u met dikke Mitsubishi EVO's te laten rijden op VOLLE wedstrijdsnelheid. Als ook dat nog niet gek genoeg voor u is dan nemen we u graag mee op een van onze scandinavie trips om zelf met gespijkerde banden over de bevroren meren te gaan rijden. Zo'n winter experience vergeet u van uw hele leven niet meer, da's beloofd.

Power boot racen 
Snelheid is natuurlijk niet alleen voorbehouden aan een vaste ondergrond. Ook op het water kunnen zeer hoge snelheden worden bereikt. Samen met het FABORY Rallyteam kunt u ook deze uneke ervaring op gaan doen. Zo'n evenement is natuurlijk ook perfect te combineren met een productpresentatie of een workshop. ook het powerboat racen kan deel uitmaken van een sponsorpakket.

Quad rijden en motorcrossen
Bent u meer in voor rijden in het zand? Ook voor de echte dirt-bikers hebben wij een breed programma in huis. We kunnen samen met u gaan motorcrossen, quad rijden of oerend hard gaan met twee of vierwiel aangedreven sand-buggy's. Als u niet bang bent om een beetje vuil te worden dan is deze tak van sport ideaal voor u. Deze onderdelen kunnen in een dagvullend programma worden verwerkt, maar zijn ook heel goed als bijkomend onderdeel toe te passen in een van de bovenstaande incentives.

Ducktrail met lelijke eendjes
Wie kent ze niet? De uit Frankrijk afkomstige 2CV's. Deze oerdegelijke wagentjes worden nog steeds op grote schaal ingezet voor races. Wij hebben er voor gekozen om met deze rijdende legendes een gezellige tourtocht te organiseren. Dit kan in een aaneengesloten colonne waarmee we de mooiste stukjes van Nederland en Belgie gaan ontdekken of middels een slim uitgezette orientatie rit waarbij iedere deelnemer individueel van start gaat en we elkaar op verschillende plaatsen weer ontmoeten voor de lunch en een gezellige borrel. (als de rijder en navigator het goed doen tenminste).

Rallyrijden in oldtimers met een road-book
Pure nostalgie en een blikvanger bij uitstek. Rallyrijden zoals rallyrijden ooit bedoeld is. U krijgt 's morgens een route boek overhandigd en u mag zich korte tijd voorbereiden. Daarna gaat u aan de hand van de bol-pijl route een parcours afleggen om uiteindelijk op vooraf vastgestelde plaatsen weer bij elkaar te komen. We passeren hierbij de mooiste plekjes op aarde en zullen zorgdragen voor extreme culinaire verwennerij. Puur genieten dus. De beschikbare auto's: Jaguar E-type, Alfa Romeo giulleta Spider, Austin Healy, Porsche 356 Racing, Triumph TR3, MGB, Mini Cooper, Lotus Seven MK1, Jaguar MK2, Morgan 4/4, en een Lotus Elan.

Zelf vliegen in een Cessna
Altijd al eens zelf willen vliegen? Het kan. Onder begeleiding van onze zeer ervaren instructeurs krijgt u uw eigen luchtdoop. Het gevoel van vrijheid is nergens groter dan in de lucht. Vooral als u zelf de stuurknuppel ter hand neemt en voelt hoe het vliegtuig luistert naar elke beweging die u maakt. Zelf vliegen kan uitstekend worden ingepast in een 1 daagse training of workshop. Op de door ons gebruikte luchthavens zijn volop faciliteiten aanwezig voor een lezing een productpresentatie en een lunch of diner. Vlieglessen kunt u ook op individuele basis bij ons inkopen. Fantastisch als unieke ervaring, als leuk cadeau of als beloning voor een bewezen dienst. Bel ons voor meer informatie.

Parachute springen
Nu we dan toch eenmaal "airborn" zijn bieden we u ook gelijk maar de ultieme kick aan. Wees nou eens eerlijk: dit heeft u toch altijd al eens willen doen? Samen met hetFABORY Rallyteam komt deze ervaring wel erg dicht bij. Een solosprong of een sprong met een ervaren instructeur? Binnen no-time springt ook u vanaf 4 kilometer hoogte in een vrije val richting moeder aarde. Zelfs ervaren springers krijgen nog steeds een kick van deze "adrenaline rush". Dit moet u meegemaakt hebben.

Meer een watermens? 
Nederlanders zijn echte watermensen. Niet alleen zijn we in staat om prachtige waterkeerringen te bouwen, maar we timmeren ook de mooiste schepen in elkaar en we hebben in vergane tijden als een van de eerste al de oceanen al overgestoken. Varen zit dus in ons bloed. Zelf nog nooit gevaren? Zou u echt eens moeten doen. U kunt uzelf door ons LATEN varen op luxe zeiljachten of motorboten, maar u kunt ook als team proberen om onder het commando van een ervaren schipper een compleet zeiljacht onder bedwang te houden. Ideaal als motivatiedag. Moet de sprit wat opgekrikt worden of wil u nieuwe afdelingen beter met elkaar laten samenwerken? Met z'n allen op een zeiljacht brengt wat u ervan verwacht.

Quadrijden in de grotten
Op de grond, boven de grond en op het water zijn we al met u geweest, maar we kunnen ook ONDER de grond. Wat dacht u van het verkennen van de Limburgse grotten op een quad? Een ultieme ervaring met de nodige spanning.

Grot-biken
Gaat de quad u te snel? Geen nood, ook per fiets zijn deze grooten perfect te ontdekken. Heel wat rustiger, maar zeker niet minder interresant. Ideaal in combinatie met een workshop een cursus of een productpresentatie. laat u ontvangen in de Limburgse gastvrijheid. Natuurlijk in samenwerking met het FABORY Rallyteam en/of Promotivation Business Events.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. Het kan nog gekker en indien u dat wenst kan het ook eenvoudiger. Uitgangspunt is dat u tevreden moet zijn. Graag stellen wij in overleg met u een pakket samen dat volledig aansluit bij uw wensen. Als losstaand evenement of in combinatie met de andere participatie mogelijkheden van het FABORY Rallyteam.

Klik nu op: contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Gallery
Bekijk meer
Video
Bekijk meer
Verslag
14 December, 2015
Johan Faes: "Het was een prachtig seizoen!"

We hebben voor heel veel Belgische wedstrijden gekozen. In die wedstrijden kunnen we het verschil nog maken ...

Lees meer