Klantenbinding

U als bedrijfsleven weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw klanten aan u te binden. Dit doet u uiteraard in de eerste plaats door een goed product te leveren tegen een acceptabele prijs, maar ook service en toegevoegde waarde staan bij u, als het goed is tenminste, hoog in het vaandel.

Daarnaast wil een klant natuurlijk ook zo nu en dan wel eens van u "horen" en misschien zelfs ook wel "voelen", hoezeer u zijn klandizie op prijs stelt.

Want laten we wel zijn: "mensen doen nog steeds zaken met mensen". En zaken doen is nog steeds een kwestie van gunnen, hoezeer we anderen willen doen geloven dat we louter en alleen op rationele gronden onze beslissingen nemen. Het fenomeen emotie mogen we dan ook nooit of te nimmer uit het oog verliezen.

Het is dan ook geen overbodige luxe om daar zo nu en dan eens wat extra in te investeren.

Laat u eens door ons informeren over de oneindige mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Desgewenst binnen de autosport, maar ook ver daarbuiten.

Hospitality

Wij kunnen uw clienten professioneel ontvangen op onze eigen evenementen.

Groot voordeel van de rallysport is dat we ons door het gehele land begeven. We kunnen uw klant dus altijd vlak in de buurt ontvangen. Geen honderden kilometers rijden en geen kilometerslange file zoals bij permanente circuits vaak het geval is. Nee, bij ons gebeurt het allemaal vlak om de hoek in een zeer ontspannen sfeer. We komen in Hengelo, maar ook in Zeeland en het seizoen begint altijd in de omgeving van Emmeloord. Uiteraard organiseren we ook altijd iets rondom onze thuiswedstrijd in Eindhoven en we doen meerdere keren per jaar de Randstad aan. We komen dus echt naar u toe deze zomer.

Een ideale gelegenheid dus om in alle rust en onder het genot van een hapje en een drankje eens bij te praten met uw klanten om zo de relatie te verstevigen en de weg naar een nog zonnigere toekomst open te stellen.

Maar, relatiemarketing gaat verder. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens naar onze onbegrensde mogelijkheden op het gebied van incentives. 

Klik hiervoor op: incentives

Gallery
Bekijk meer
Video
Bekijk meer
Verslag
14 December, 2015
Johan Faes: "Het was een prachtig seizoen!"

We hebben voor heel veel Belgische wedstrijden gekozen. In die wedstrijden kunnen we het verschil nog maken ...

Lees meer